Τήρηση Αρχείου Προσωπικών Δεδομένων

Τα προσωπικά στοιχεία (ιδίως ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση κλπ.) που δηλώνουν οι χρήστες / πελάτες μέσω του www.dadopoulos.gr, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά προς το σκοπό της διεκπεραίωσης των ηλεκτρονικών συναλλαγών που διενεργούν οι χρήστες / πελάτες. Η συλλογή και επεξεργασία των εν λόγω προσωπικών δεδομένων, καθώς και η τήρηση του σχετικού αρχείου διεξάγεται αποκλειστικά από ειδικά εξουσιοδοτημένα στελέχη της Γ. Δ. Δαδόπουλος. Η Γ. Δ. Δαδόπουλος λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και προστασία των προσωπικών δεδομένων και την τήρηση του απορρήτου της επεξεργασίας αυτών, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 2472/1997 περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Η Γ. Δ. Δαδόπουλος δε διαθέτει δημόσια προσβάσιμο αρχείο των προσωπικών δεδομένων των χρηστών / πελατών που δηλώνονται μέσω του www.dadopoulos.gr. Στοιχεία του τηρούμενου αρχείου προσωπικών δεδομένων δύνανται να διαβιβασθούν ή κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές και άλλες δημόσιες αρχές, εφόσον τη διαβίβαση ή κοινοποίηση επιβάλλουν οι εκάστοτε ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις ή δικαστική απόφαση. Η μετάδοση ή ανακοίνωση των δεδομένων των χρηστών / συνδρομητών στους ανωτέρω αποδέκτες θα γίνεται σε κάθε περίπτωση σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 2472/1997, ως εκάστοτε ισχύει. Οι χρήστες / συνδρομητές έχουν τα δικαιώματα ενημέρωσης, πρόσβασης και αντίρρησης για την επεξεργασία και διαβίβαση δεδομένων που τους αφορούν, τα οποία προβλέπονται από τις διατάξεις των άρθρων 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

Η Γ. Δ. Δαδόπουλος δηλώνει ρητά ότι δεν αποτελούν αντικείμενο συλλογής και επεξεργασίας ευαίσθητα δεδομένα των χρηστών /συνδρομητών κατά την έννοια του άρθρου 2 στοιχ. β του ν. 2472/1997.

Η χρήση της εφαρμογής www.dadopoulos.gr συνεπάγεται την παροχή της συγκατάθεσης του χρήστη / συνδρομητή για την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων που δηλώνει μέσω της εν λόγω εφαρμογής από τα ειδικά εξουσιοδοτημένα στελέχη της Γ. Δ. Δαδόπουλος και την τήρηση αρχείου προσωπικών δεδομένων, για το σκοπό της διασφάλισης της δυνατότητας επικοινωνίας του χρήστη / συνδρομητή με το www.dadopoulos. gr.