Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει τον τρόπο με τον οποίο θέλει να παραλάβει την παραγγελία του.

Courier κατ’ οίκον: Η εταιρεία Courier αναλαμβάνει να φέρει στην πόρτα σας την παραγγελία από 1-5 ημέρες. Το κόστος αυτής της υπηρεσίας βαρύνει τον αγοραστή ( εκτός και αν αναφέρεται κάτι διαφορετικό σε συγκεκριμένο προϊόν) και είναι  4€ για βάρος μέχρι 2kg, 5€ για βάρος μέχρι 3kg, 6,5€ για βάρος μέχρι 4kg, 8€ για βάρος μέχρι 5kg, 9,3€ για βάρος μέχρι 6kg, 10,5€ για βάρος μέχρι 7kg, 11,7€ για βάρος μέχρι 8kg, 13€ για βάρος μέχρι 9kg, 14€ για βάρος μέχρι 10kg.

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ: Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει και εφόσον επικοινωνήσει με την εταιρεία μας, την ΕΝΩΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ή την ΚΙΦΑ ως μεταφορική εταιρεία για την αποστολή της παραγγελίας του. Το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη. Η αποστολή γίνεται σε 3-10 εργάσιμες ημέρες. Η εταιρεία μας ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν καθυστερήσεις της μεραφορικής εταιρείας.

Παραλαβή από το κατάστημα: Η παραγγελία σας μπορεί κατόπιν συνεννόησης να παραληφθεί από το κατάστημά μας στην διεύθυνση της εταιρείας μας στην Βέροια, χωρίς επιβάρυνση μεταφορικών.

Κάποιες παραγγελίες εξυπηρετούνται μόνο μέσω μεταφορικής λόγω βάρους ή / και όγκου. Για τυχόν περιπτώσεις όπου η παραγγελία πρέπει να εξυπηρετηθεί αναγκαστικά μέσω μεταφορικής, ο πελάτης θα ενημερωθεί από την εταιρεία μας εγκαίρως.

Οι τιμές και οι προσφορές που αναφέρονται στις σελίδες των προϊόντων, σε διαφημιστικές ή προωθητικές κινήσεις και σε οποιοδήποτε άλλο σημείο ή μέρος στην ιστοσελίδα μας, ισχύουν μόνο για την Ελληνική Επικράτεια. Ενώ για τις χώρες του εξωτερικού μπορεί να γίνει αποστολή, αλλά το κόστος και η μέθοδος αυτής καθορίζεται κατόπιν συνεννοήσεως με το κατάστημα.

Η εταιρία μας φέρει την πλήρη ευθύνη για την καλή κατάσταση των προϊόντων μέχρι και την στιγμή που τα παραδίδει για αποστολή στον εκάστοτε κατά περίπτωση μεταφορέα. Στην συνέχεια ο παράληπτης είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο της καλής κατάστασης του προϊόντος κατά την παραλαβή αυτού, ενώ μετά την παραλαβή των προϊόντων, η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για αποζημείωση ή αντικατάσταση προϊόντος οποιαδήποτε ζημιάς λόγω της μεταφοράς.