Αρχική Σελίδα Ο λογαριασμός μου Επικοινωνία Περιεχόμενα καλαθιού Ολοκλήρωση αγοράς
Καλώς ήλθατε στο site μας :: Γ. Δ. ΔΑΔΟΠΟΥΛΟΣ :: Γνώση - Εμπειρία - Ποιότητα - Υπευθυνότητα :: Πιερίων 168 - Βέροια - Τηλ. 23310 63494
Κατηγορίες
Ψύξη
Παγολεκάνες
Ψυκτικοί Θάλαμοι
Ψυκτικά Μηχανήματα
Υπηρεσίες
Κλιματισμός
ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ
Κλιματιστικές Μονάδες
Εξαερισμός
Εξοπλισμός Καταστημάτων
Διάφορα
Εξοπλισμός Ζαχαροπλαστειου
Βιτρίνες Ζαχαροπλαστείου
Εξοπλισμός Κρεοπωλείου
Κρεατομηχανές
Ψυγεία κρεοπωλείου
Καταψύκτες
Κοπτικά
Κοτοπουλιέρες
Πλυντήρια
Συσκευές Γύρου
Φούρνοι
Εξοπλισμός Κουζίνας
Φριτέζες
Εξοπλισμός Μπάρ
Μηχανές καφέ
Ανοξείδωτες Κατασκευές
Ταμειακές Μηχανές
Μηχανές Γραφείου
Ψυγεία
Βιτρίνες Συντήρησης
Ψυγεία Αλλαντικων-τυροκομικών
Shelf - Service
Βιτρίνες παγωτού
Ψυγεία / βάρκες θαλασσινών-ψαριώ
Blast Chillers - Shock Freezers
Ψυγεία Inox
Ψυγεία θάλαμοι
Κάβες κρασιών
Βιτρίνες salad bar- μπαιν μαρί
Ψυγεία mini-bar
Ζυγοί
Ψησταριές
Συσκευές snak-bar
Παγομηχανές
Ανταλλακτικά - Εξαρτήματα
Εξαρτήματα παγομηχανών
Εξαρτήματα πλυντηρίων - Πιάτων
Συσκευές Κουζίνας
Πληροφορίες
Αποστολές & επιστροφές
Όροι ασφάλειας
Επικοινωνία
Όροι Προστασίας Δεδομένων Όροι Προστασίας Δεδομένων
Τήρηση Αρχείου Προσωπικών Δεδομένων
Τα προσωπικά στοιχεία (ιδίως ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση κλπ.) που δηλώνουν οι χρήστες / πελάτες μέσω του www.dadopoulos.gr, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά προς το σκοπό της διεκπεραίωσης των ηλεκτρονικών συναλλαγών που διενεργούν οι χρήστες / πελάτες. Η συλλογή και επεξεργασία των εν λόγω προσωπικών δεδομένων, καθώς και η τήρηση του σχετικού αρχείου διεξάγεται αποκλειστικά από ειδικά εξουσιοδοτημένα στελέχη της Γ. Δ. Δαδόπουλος. Η Γ. Δ. Δαδόπουλος λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και προστασία των προσωπικών δεδομένων και την τήρηση του απορρήτου της επεξεργασίας αυτών, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 2472/1997 περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Η Γ. Δ. Δαδόπουλος δε διαθέτει δημόσια προσβάσιμο αρχείο των προσωπικών δεδομένων των χρηστών / πελατών που δηλώνονται μέσω του www.dadopoulos.gr. Στοιχεία του τηρούμενου αρχείου προσωπικών δεδομένων δύνανται να διαβιβασθούν ή κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές και άλλες δημόσιες αρχές, εφόσον τη διαβίβαση ή κοινοποίηση επιβάλλουν οι εκάστοτε ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις ή δικαστική απόφαση. Η μετάδοση ή ανακοίνωση των δεδομένων των χρηστών / συνδρομητών στους ανωτέρω αποδέκτες θα γίνεται σε κάθε περίπτωση σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 2472/1997, ως εκάστοτε ισχύει. Οι χρήστες / συνδρομητές έχουν τα δικαιώματα ενημέρωσης, πρόσβασης και αντίρρησης για την επεξεργασία και διαβίβαση δεδομένων που τους αφορούν, τα οποία προβλέπονται από τις διατάξεις των άρθρων 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

Η Γ. Δ. Δαδόπουλος δηλώνει ρητά ότι δεν αποτελούν αντικείμενο συλλογής και επεξεργασίας ευαίσθητα δεδομένα των χρηστών /συνδρομητών κατά την έννοια του άρθρου 2 στοιχ. β του ν. 2472/1997.

Η χρήση της εφαρμογής www.dadopoulos.gr συνεπάγεται την παροχή της συγκατάθεσης του χρήστη / συνδρομητή για την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων που δηλώνει μέσω της εν λόγω εφαρμογής από τα ειδικά εξουσιοδοτημένα στελέχη της Γ. Δ. Δαδόπουλος και την τήρηση αρχείου προσωπικών δεδομένων, για το σκοπό της διασφάλισης της δυνατότητας επικοινωνίας του χρήστη / συνδρομητή με το www.dadopoulos. gr.
Συνέχεια
Καλάθι αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Γλώσσες
Greek English
Αναζήτηση
 

Χρησιμοποιήστε λέξεις κλειδιά για την αναζήτηση.
Προχωρημένη αναζήτηση
Κατασκευαστές
Bestsellers
01.Σκόνη για "Μαλλί της Γριάς"
02.Φραπιέρα επιτραπέζια
03.Αισθητήριο Θερμοκρασίας MB1-TSS
04.Λάδι σπρέϋ
05.Μηχανή για "Μαλλί της Γριάς" Econo Floss
Νέα προϊόντα Περισσότερα
ΒΕΝΤΙΛΑΤΕΡ 18cm 33W ΜΕ ΠΗΝΙΟ 30mm
ΒΕΝΤΙΛΑΤΕΡ 18cm 33W ΜΕ ΠΗΝΙΟ 30mm
25.00 €
Προσφορές Περισσότερα
Βιτρίνα Συντήρησης Κρασιών
Βιτρίνα Συντήρησης Κρασιών
240.00 €
180.00 €
Κριτικές Περισσότερα
Δεν υπάρχουν κριτικές
Χρήστες online
Υπάρχουν 1 χρήστες online

Οι παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α.

:. Σχεδιασμός Ιστοσελίδων: ANDY WEB
:. Ανάπτυξη & Φιλοξενία Ιστοσελίδων: ΒΕΡΓΙΝΑ Network